Zoeken naar allebei bi

Uw zoekactie voor allebei bi leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
bob 57 jaar Limburg - Overpelt
koppeltje of single dame gezocht voor vandaag
Hoi, wij zijn een koppel57j(zij bi, maar is geen must) uit Overpelt.we zijn op zoek naar een lief, respectvol koppel voor een fijne date te beleven. wij kunnen liefst vandaag ontvangen en verplaatsen.voor fake te voorkomen laten we de dames met elkaar telefoneren, geen mannen alleen.  
27 dagen
N en s 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
koppel zoek koppel
m 1.75 85 kg vr 1.60 75 kg wij zoeken koppel met bi vr voor vandaag bij email gsm nr bij vermelden om vr.vr te bellen  
M en P 44 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Gangbang met koppels en bi vrouwen
Wij geven geregeld feestjes en zij opzoek naar gelijk gestelden koppels en bi vrouwen. Beiden 42 j mooi verzorgd lichaam en vinden hygiene en discretie heel belangrijk. Hoelijk tot snel op een van onzr feestjes  

Gangbang met koppels en bi vrouwen
29 dagen
Dynamisch koppel 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Actief koppel zoekt koppel voor interactie met vier.
Hallo, We zijn een gelukkig getrouwd koppel uit Brugge. Dame 37 lentes, sportief slank lichaam, 1m68 en 59 kg. Man 44 jaren op de teller, 1m84 en 67 kg. Eerder slank maar wel degelijk voorzien. Dame is helemaal bi, man is eerder bi curieus. We zoeken een actief koppel doeners waarbij full pr op onze wenslijst staat. O ja, beide roken we niet. Idealiter zoeken we een eerder slank atletisch koppel of mensen met een normale lichaamsbouw. We kunnen verplaatsen en zeker ook ontvangen. Graag een bericht en enig beeld bij interesse. Tot snel?  
30 dagen
Bi koppel 45 jaar Limburg - HASSELT
Bi koppel zoekt bi koppel
Wij zijn op zoek naar een bi koppel voor fuul pr. Zelf hebben we weinig ervaring maar hopen daar verandering in te brengen. Het koppel dat we zoeken is een vast koppel maximum leeftijd 55 jaar.  
31 dagen
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar plekjes in openlucht
Nu het mooie weer er eindelijk is, wie kan ons leuke plekken doorgeven in West- en Oost-Vlaanderen waar men seks kan hebben in openlucht. Graag waar we gelijkgezinde koppels kunnen tegenkomen. Het kan gebeuren dat man of vrouw eens alleen is ook... graag hetero of licht bi. Geef gerust enkele plekken door, ik geef gerust de mijne.  
31 dagen
Karen en Dirk 61 jaar Oost-Vlaanderen - Lembeke
Gezocht
Wij zijn een koppel van 60 jaar slank gebouwd. Zouden graag eens in contact komen met een ander koppel waarvan de man en vrouw bi is. Bedoeling is dat de vrouwtjes kijken hoe de mannen elkaar geil maken en omgekeerd. Daarna doen we het met ons vier of in aparte kamer. Graag horen wij jullie reactie of voorstellen. Grtjs Karen en Dirk  
Koppel40 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaterdag
Hey hey,,Zaterdag zijn we vrij...Wat zoeken we een leuk koppel waar de vrouw bi van is!Aub geen fakers!geen full wel soft er kan veel als het klit.  

Zaterdag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9