Zoeken naar pijp

Uw zoekactie voor pijp leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpslet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile senior
Voor donderdagvoormiddag zoek ik een geile bischierige senior (50+) die kan ontvangen en mij wil gebruiken als zijn sletje. Ik kleed me helemaal uit en jij betast mij in de zetel, op het bed, waar je maar wilt. Veel is mogelijk, laat je fantasie uitkomen. Ik ben onderdanig en versa bottom. Ik ben zelf bi, dus we kunnen ook samen porno kijken of als je een relatie hebt op foto's van je partner rukken. Doe een geil voorstel, liefst met stats en foto. Discretie gewenst en geboden.  
jules 64 jaar Limburg - Alken
examenstress
zijn er studenten die beetje willen ontspannen tijdens hun examen en willen ontsteressen. dan ben je zeker welkom. pijp je dan lekker leeg en slik je zaad. of je kontje neuken kan ook. of beide.  
ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig relax genieten spuiten in mijn mond of kontje reacties met foto van je pik aub ik ontvang je 100% discreet 175 57j kom en geniet  

mannen vanaf 40 j tot 70
Pch 34 jaar West-Vlaanderen - Menen
Welke gast pijp ik discreet? Eventueel regelmatig, regio menen
Welke gast wilt discreet gepijpt worden? Liefst Maximum men leeftijd, kan savonds/snachts Ergens discreet of bij u in de auto. Eventueel meerdere keren. Jij hoeft niets te doen… Klaarkomen mag op gezicht of in mond bodypicture is pluspunt  
Len 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Deze voormiddag iemand zin
Ben bi van 38 171 65kg intiem geschoren pijp graag laat pijpen bij klik kan er meer  

Deze voormiddag iemand  zin
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 25 ŕ 30 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. Ik reageer altijd terug, maar kijk ook in je spam of ongewenste mail. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
lucky 52 jaar Limburg - Lummen
morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgen avond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
flx 31 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
fun Koksijde
Ik ben een pijpgeile bttm van 31 184 68. Ik kan ontvangen in Koksijde-Bad voor softfun of geile fuck. Reageer met je stats en foto!  

fun Koksijde
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10