Zoeken naar met mijn tong

Uw zoekactie voor met mijn tong leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Cuckoldbull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek real koppel
Hallo, zijn jullie een echt cuckoldkoppel? Mensen die weten waar het om draait? (spel met de cuck wordt niet vergeten!) Ikzelf ben een rijpere, ervaren bare cuckoldbull. Ideaalscenario: binnenkomen, de dame wordt manueel gekeurd, de cuck mag eventueel al op de knietjes zitten en mijn pik bespelen. Geile tongzoenen... pijpen, likken en dan de finale neukpartij waarbij de cuck van dichtbij het gebeuren volgt. Geen romantiek, puur lust. De cuck heeft uiteraard nog wat cleaning te doen nadien.  
Your man 43 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oh Bi The Way
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Oh Bi The Way
28 dagen
Ervaren bull 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek echt cuckoldkoppel
Hallo koppeltjes. Hier een rijpere ervaren bare cuckoldbull. 55jr, zakenman, gehuwd 180/80kg. (dus in het geniep). Zoek een echt cukcoldkoppel dat kickt op sperma. Spel met de cuck wordt zeker niet vergeten. Geen zwaarlijvige dames aub. Ik kick voornamelijk op korte krachtige dates. Met keuring, geile tongzoen, pijpen en uiteindelijk goed volspuiten waarna het opkuiswerk voor de cuck volgt.  
29 dagen
Masseur 65 jaar West-Vlaanderen - Brugge
koppel gezocht
Ik zoek koppel waarvan ik in bijzijn van de man,ongegeneerd de vrouw mag betasten in de keuken om tenslotte als ze voorovergebogen op tafel ligt haar kutje en kontgaatje te likken...ik ben 60er die geilt op dames van in de 50 of 60 jaar.Wie wil die tong voelen?  
Naseem 30 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zk knappe koppel of dames
ben 31 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.80m groot, weeg ongeveer 80kg. Het is altijd al een fantasie geweest om eens een trio te hebben met een koppel of met een dame(mv). Om samen het vrouwke lekker lang goed te verwennen. Welk koppel of dames (voorkeur 20-60 jaar) heeft zin om dit met mij waar te maken. Elkaar lekker verwennen met tongzoenen, beffen, neuken (safe), ... Ik woon in ( regio Oostende ) (( REAGEREN MET FOTO)) , Dan zeker een antwoord terug  

Zk knappe koppel of dames
  1   2