Zoeken naar verplaatsen

Uw zoekactie voor verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 69 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Op zoek naar een man in sexy lingerie
Hoi, Ik ben een oudere man op zoek naar een man in sexy lingerie met gladgeschoren pik (of pikje) waar ik mee mag spelen en aan zuigen. Als je graag geneukt wordt kan dat ook hoor! Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen. Liefst tijdens de namiddag en een dag of twee op voorhand afspreken. Ik moet thuis weggeraken!!!  
gisteren
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke gast gezocht voor softdate
Hey, zoek een dikke verzorgde man voor een softdate. Elkaar rukken, rimmen pijpen. Graag op regelmatige basis.Ik ben zelf een verzorgde man uit het Gentse en kan me verplaatsen. Niet ouder dan 43.  
gisteren
Fredo 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Voor vanavond...
versa of top ? Sportieve en slanke 50'er zoekt en biedt aan ... Discretie verzekerd. Voor wat intenser speelplezier. Zin ? Laat maar iets weten Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt.  
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
date met ouder - voor vandaag
hey, ben op zoek naar een date met ouder 60+/senior voor lekkere seks, elkaar pijpen, rukken, spelen, meer kan zeker bij klik maar hoeft niet. Hoe ouder, hoe liever. Bi 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, discreet, respectvol. Ik ontvang, eventueel ook verplaatsen in nabije omgeving. Je mag wat sub/onderdanig zijn (ook dat hoeft niet). Bij reactie steeds vermelden : stats, gemeente van waar je bent en foto speelgoed (must). Graag volledige reactie, dit bespaart tijd en over en weer gemail, enkel voor vandaag, 'k Sta heet. Geen veeldater hier. Grtn  

date met ouder - voor  vandaag
gisteren
genieter 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  

Versa bi-man
Bott 34 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Geile date
Hoi, op zoek geile date mt iemand geile ook , graag goede top kan verplaatsen .. tot straks  

Geile date
gisteren
Pijpsletje 39 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Pijpsletje (39) voor +50. Kan ontvangen/verplaatsen. Regio W-Vl, Westkust, Oostende, Veurne enz
Geen blabla en niet fake. Dit is een echte pijpslet die op de knieeën gaat waar je het wil en doet wat je wil. Pijpen, mooi zonder handen, deepthroat, keelneuken, rimmen, alles is mogelijk. Je kan de slet neuken (als je dat wil, moet niet) met condoom. Jij kan klaarkomen in de mond of diep in de keel, en het sletje zal alles proper inslikken, daarna gaat het sletje weg. Sletke is proper gewassen en getest (negatief). Geen blabla. Niet fake.  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
gisteren
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10